RO

foto/grafik: Øivind Slaatto, Gitte Thrane

Klassisk musik mod nye horisonter

Lørdag aften, den 16 august 2014, ligger der pludselig en gigantisk og majestætisk oppustelig kuppel på Køge Kyst. Som en 350 m2 stor koncertsal fra det ydre rum lokker den med sine forførende toner og sit pulserende lysdesign. Udstyret med lidt godt til ganen sætter man sig tilrette i kuplens indre, hvor man omringes af et klassisk orkester og i en times tid kan lade sig forføre af den klassiske musik, der forenes med moderne electronica. I samspil med innovativt lysdesign omfavnes man af musikken og beriges med en sanseoplevelse udover det sædvanlige.
 
RO præsenterer en perlerække af de bedste musikere indenfor klassisk musik, jazz, electronica og tidlig musik, herunder Palle Mikkelborg, Mike Sheridan, Poul Høxbro, Helen Davies og Nightingale String Quartet.
 
Iscenesætter Peter Rønn har tidligere arbejdet med en række af disse kunstnere og har bl.a. skabt NO STRESS oplevelseskoncerter med Odense Symfoniorkester og modtaget DR2 Boleroprisen og LO Årets Kunstnerpris.

RO bliver en enestående musikalsk rejse, der igennem forening af klassisk musik, elektronica og fantastisk lys- og videodesign tilbyder en storslået og uforglemmelig sanseoplevelse. 
 
Der er tale om 3 aftenkoncerter af ca. 60 min. varighed. 
Kl. 21.00, kl. 22.30 og kl. 24.00
 
Der er gratis entré, men billetter skal reserveres på: Billetto
 
 
RO er arrangeret af Peter Rønn Musikoplevelser med støtte fra:
 
      
 
Dansk Musiker Forbund, Tapperiet, Bygningen, Køge Maritime Aktivitetsscenter, Vikingeskibsmuseet, Projekt Hummeren og Pilot Film.
Peter Rønn Musikoplevelser  | Tlf.: 21823880 | roennpoulsen@gmail.com